RealFood Restaurant

Na anderhalf jaar ons concept op te bouwen en succesvol neer te zetten, hebben wij helaas half februari onze locatie in Waalre moeten sluiten, en de activiteiten moeten staken.

We werken momenteel aan een nieuwe vorm voor RealFood Restaurant, dit wordt een pop-up restaurant waarmee we diners verzorgen door de hele regio, volgens ons eigen concept. Op onze locatie kon je ook kookworkshops, cursussen en kookles volgen.

Kookstudio Andersom

De kook activiteiten zijn nu ondergebracht in Kookstudio Andersom, een nieuw concept van Iris, de initiatiefnemer van RealFood.

Andersom is een reizende kookstudio, die gebruik maakt van verschillende kooklocaties om kookworkshops, kookles en catering aan te bieden, volgens ons eigen concept:

Ons concept is gebaseerd op puur, biologisch eten dat voornamelijk streek- en seizoensgebonden is. Dus voornamelijk gezond, maar we willen hiermee ook laten zien dat gezond eten ook heel erg bijzonder en smaakvol kan zijn.

Onze specialiteit is nog steeds afwijkende eetpatronen en voedingsuitdagingen als coeliakie en andere allergieën en intoleranties. Of het nou glutenvrij moet zijn, paleo, rawfood, low-carb, ketogeen of ‘gewoon normaal’, bij Kookstudio Andersom kookt en eet iedereen zoals hij of zij wil!

Wat is er anders?

Het restaurant is gesloten, verder is het aanbod deels hetzelfde. De groepsworkshops zijn nu de kookworkshops, de open inschrijving kookworkshops zijn nu de kooklessen, en we hebben de mooie elementen van ons concept eruit gepakt om mee verder te gaan. Verder is ons team wat kleiner geworden, Iris en Benjamin zijn nog overgebleven.

We hopen je met ons nieuwe concept op één van onze locaties te ontmoeten!